Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

haro logo

haro melbourne 65 squash es rakett sport sportparketta

 

A HARO Sports cég Melbourne 65 Squash modellje hosszpárnafa elemekre gyárilag felszerelt rugalmas bakokon, sűrített vakpadló elemekből álló lengőpadló rendszerű alépítményen kialakított felület-elasztikus sportparketta. Teljes szerkezeti vastagsága 66,6 mm. A termék lefektethető nem tökéletesen sík és egyenes felszínű fogadófelületre is, a rendszerhez szállítható finom-szintező elemek alkalmazásával. Padlófűtés esetén is beépíthető sportparketta.

sportparketta007

A Melbourne 65 Squash modell gyárilag felvitt, kifejezetten a squash és rakett sportok gyakorlásához kifejlesztett SST felületkezelésű. A pálya felületére kerülő verejtékcseppek okozta elcsúszás veszélyének kockázata ezzel az SST speciális felületkezelés alkalmazásával szinte kizárható. Különleges csiszolási eljárás biztosítja a játékos részére a tökéletes tapadást (ahogy az a DIN 18038 szabványban elő van írva), míg a mélyre ható impregnálás optimálisan védi a sportparkettát.

A Melbourne 65 Squash modellt akkreditálta a WSF (World Squash Federation – Squash Világszövetség) és a termék rendelkezik a WSF ajánlásával. A csúszási paraméter kivételével (mely a termék jellegéből adódik) a parketta teljesíti az EN 14904 sportburkolat szabvány és az annál jóval szigorúbb, német DIN V 18032-2 2001 Április szabvány előírásait. A Melbourne 65 Squash modell a világ legjelentősebb squash versenyeinek, squash világkupáknak a burkolata, mint pl.: Bermuda Squash Open, US Open, Canadian Classic, Tournament of Champions at Grand Central Station NY, Kuwait Open, PSA Squashmasters, Canadian Closed stb.

world squash

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s