Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

Társaságunk sportburkolat gyártó világcégek magyarországi kizárólagos gyári képviseletét, termékeinek közvetlen importját és kis- és nagykereskedelmi forgalmazását látja el már több, mint 20 éve, a verseny, a tömeg és az iskolai sport területén.

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s

Partnereink, ügyfeleink részére A-tól Z-ig történő komplett szolgáltatást nyújtunk, beleértve a tervezés fázisát (a felhasználás jellegének legjobban megfelelő sportburkolat kiválasztása, csomópontok, rétegrendek kialakítása, fogadóaljzat minőségével kapcsolatos követelmények egyeztetése, színdinamikai szaktanácsadás), a sportburkolatok a felhasználás/beépítés helyszínére történő leszállítását, valamint azok - szakkivitelező partnercégeink közreműködésével történő -, a vonatkozó gyártóművi előírásoknak megfelelő beépítését.

Haro sportburkolatok

vagalap03

Kizárólagos magyarországi gyári képviselete vagyunk, és termékei közvetlen importját látjuk el a német HARO Sports cégnek, mely a világ egyik legnagyobb és legtekintélyesebb sportparketta, lengőpadló-rendszer és rugalmas sportburkolat alépítmény-szerkezet gyártója. A faanyagok megmunkálásában szerzett 150 éves tapasztalattal több, mint 50 éve a világelső gyártók egyike a verseny, a tömeg és az iskolai sportpadló burkolatok szállításában. A HARO Sports cég szállított és szállít rendszeresen sportparketta burkolatokat az Olimpiai Játékok, a Világ-, Európa- és egyéb kontinensbajnokságok versenyeihez. A HARO Sports cég több, mint 20 éve Hivatalos Technikai Partnere a FIBA-nak (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség), sportparkettái FIBA tanúsítvánnyal rendelkeznek.

GERFLOR TARAFLEX SPORTBURKOLATOK

gerflor001

Vállalat csoportunk révén közvetlen gyári importőre és magyarországi forgalmazója vagyunk a francia Gerflor cég Taraflex PVC sportburkolatainak. A Gerflor cég szállított és szállít sportpadló burkolatokat az Olimpiai Játékok, a Világ-, Európa- és egyéb kontinensbajnokságok versenyeihez.

FORBO SPORT-LINÓLEUM BURKOLATOK

forbo001

Közvetlen gyári importőre és magyarországi forgalmazója vagyunk a svájci Forbo cég Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatainak. A Forbo cég a linóleum burkolatok terén a világ elsőszámú gyártója, a világ össz linóleum termelésének a 2/3-át a Forbo cég gyáraiban állítják elő. Alapanyagainak összetétele teszi a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatot igazán kivételessé és egyedivé: a burkolat kielégíti a magas szintű ökológiai termék valamennyi gyártási követelményét. Zöldenergiát használva a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolat egy szigorúan környezetbarát és környezettudatos gyártási folyamat eredménye.

Ne engedjen a minőségből! Ha sportburkolatot keres, válasszon a legjobbak közül!

sportparketta009

sportparketta010

sportparketta011

 sportparketta012

 sportparketta013

 sportparketta014

 sportparketta015

 sportparketta016

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s