Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

haro logo

haro rome 20 mobil sportparketta

 

A HARO Sports cég HARO Rome 20 mobil sportparketta modellje felület-elasztikus sportparketta, mely ideálisan alkalmazható többcélú torna- és sportcsarnokokban, jégcsarnokokban, rendezvényközpontokban, sportarénákban. A parketta elemei speciális, szabadalmaztatott rögzítő rugókkal/tárcsákkal (melyek gyárilag vannak beszerelve az elemekbe) építhetők össze, mely rögzítési mód rendkívül rövid idő alatt történő felépítést és elbontást biztosít. Az időtényező minden esetben kiemelt fontosságú ezen létesítmények esetében.

A HARO Rome 20 mobil sportparketta modell teljes szerkezeti vastagsága csupán 39,6 mm, így nem csak az elemek mozgatása (1 db parketta elem /mely 2,3 m2 felületű/ csak 37 kg tömegű), össze- és szétszerelése könnyen és gyorsan végrehajtható, hanem a sportparketta tárolási/raktározási helyszükséglete alig fele, harmada a más, hasonló rendeltetésű termékeknek. A lehető legkisebb tárolási/raktározási helyigény szintén minden esetben kiemelt fontosságú a fent említett létesítmények/felhasználók esetében.

mobil sportburkolat005mobil sportburkolat006

A HARO Rome 20 mobil sportparketta modell kiváló ütközési energia elnyelő képességgel rendelkezik (61%), mely biztosítja a sportoló védelmét, illetve 97%-os labdapattanási értéke van, mely a játék minősége szempontjából lényeges paraméter. Padlófűtés esetén is alkalmazható sportparketta.

A HARO Rome 20 mobil sportparketta modell gyárilag felvitt PERMADUR ® felületkezelésű, mely hosszú élettartamot biztosít a HARO Sports sportparkettának, valamint rendkívül tartós, könnyen tisztán- és karbantartható, jelentős költségmegtakarítást eredményezve ezáltal a létesítmény üzemeltetőjének.

mobil sportburkolat007

A HARO Rome 20 mobil sportparketta modell teljesíti az EN 14904 sportburkolat szabvány és az annál jóval szigorúbb, német DIN V 18032-2 2001 Április szabvány előírásait, rendelkezik a FIBA (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség) hivatalos ajánlásával, valamint kielégíti a német RAL GZ 942 minőség-ellenőrzési eljárás rendkívül szigorú követelményeit.

Ami az időtényezőt illeti: a HARO Rome 20 mobil sportparketta burkolatból egy FIBA szabványos méretű kosárlabdapályát 6 fő csupán 2,5 óra alatt épít fel, míg a pálya elbontása még ennél is rövidebb időt igényel.

fiba

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s