Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

haro logo

 

A HARO Sports cég a HARO mobil sportburkolatokkal a XXI. század modern sportburkolatát ajánlja felhasználóinak: multi-funkciós torna- és sportcsarnokok, rendezvénycsarnokok, jégcsarnokok, verseny- és tornaszervezők, sportszövetségek stb.

A fejlett sportkultúrájú országokban egyre elterjedtebb gyakorlat az, hogy ezek a létesítmények/felhasználók nem rendelkeznek fixen telepített sportburkolattal, hanem mobil, egy-egy sporteseményre, versenyre felállítható, majd a versenyt/tornát követően elbontható, akár „sportág specifikus” sportburkolatot szereznek be.

mobil sportburkolat001mobil sportburkolat002

mobil sportburkolat003

További rendkívül fontos kérdés e létesítményeknél/felhasználóknál az időtényező: a sportesemény helyszínének felépítésére, berendezésére nagyon kevés idő áll a rendelkezésükre, illetve a rendezvény lebonyolítását követően szinte azonnal ki kell üríteniük a helyszínt.

Pontosan e két cél megvalósítása érdekében fejlesztette ki a HARO Sports cég a HARO mobil sportburkolatokat: Legyen szó akár kosár-, kézi- vagy röplabda mérkőzésekről, tenisztornáról vagy futsal bajnokságról, vagy akár atlétikai versenyről, a HARO Sports cég mindegyik sportághoz rendelkezik mobil sportburkolattal:

HARO Rome 20 mobil sportparketta

haro rome 20 mobil sportparketta

 

HARO Rome Veneer mobil sportburkolat

haro rome veneer mobil sportburkolat

 

HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat

haro rome athletic mobil atletikai palyaburkolat

 

HARO Rome Tennis mobil ATP/WTA/ITF teniszburkolat

haro rome tennis mobil teniszburkolat

 

Ami az időtényezőt illeti: a HARO Sports cég mobil sportburkolatait rendkívül rövid idő alatt lehet felépíteni (egy FIBA szabványos méretű kosárlabdapályát 6 fő csupán 2,5 óra alatt, egy futsal pályát szintén 6 fő alig 4 óra alatt épít fel), míg elbontásuk még ennél is rövidebb időt igényel.

A HARO Sports cég mobil sportburkolatainak tárolási helyigénye minimális: alig fele, harmada az egyéb burkolatokénak, mely szintén lényeges szempont a termék kiválasztásánál, lévén a felhasználók, létesítmény üzemeltetők szinte mindegyike nagyon szűk tárolási/raktározási kapacitással rendelkezik.

 

Tegye Ön is próbára: válassza a HARO Sports cég mobil sportburkolatát!

mobil sportburkolat004

fiba

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s