Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

The natural winner – A természetes győztes

forbo

Alapanyagainak összetétele teszi a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatot igazán kivételessé és egyedivé: a burkolat kielégíti a magas szintű ökológiai termék valamennyi gyártási követelményét. Természetes alapanyagokból készül, úgymint: lenolaj, természetes gyanták, mészkőpor, parafa- és faliszt, melyeket természetes vagy természetes alapú festékanyagokkal színeznek.

natural

Ezt a rugalmas keveréket préselik rá egy – szintén természetes anyagú – jutaszövetre, s így jön létre a kiváló minőségű és hangsúlyozottan környezetbarát Forbo Marmoleum Sport sport- linóleum burkolat.

A Forbo által gyártott linóleum burkolatok piacvezető termékek, a világon előállított linóleumok 2/3 része a Forbo cég gyáraiból kerül ki, aholis a linóleum gyártásnak immáron több mint 100 éves hagyománya van.

Zöldenergiát használva a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolat egy szigorúan környezetbarát és környezettudatos gyártási folyamat eredménye.

zold energia

Forbo sport-linóleum (Marmoleum Sport) burkolatok:

forbo2

Minden igényre

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok a verseny, tömeg és iskolai sport, valamint a szabadidős tevékenység padlóburkolat igényeire nyújtanak tökéletes megoldást, mint felső sportburkolat-réteg, egy megfelelő (pl. HARO Sports rugalmas sportburkolat) alépítményre fektetve

Széleskörű felhasználás

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok sport és multi funkciós csarnokok, iskolai tornatermek, tornaszobák, fitnesztermek stb. sportburkolatai, melyek a sporttevékenységen túlmenően egyéb rendezvények (pl. koncert, kiállítás, bál, évnyitó, szalagavató, ünnepség, gyűlés stb.) lebonyolítására is alkalmasak

Sérülések kockázatának csökkentése

A sportburkolatnak biztonságosnak kell lennie: A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok rendkívül biztonságos sportburkolatok, csökkentik a sportsérülések (húzódás, zúzódás, túlterhelés stb.) veszélyének kockázatát. A vonatkozó sportszabvány előírásának megfelelő, optimális csúszási értékkel rendelkeznek.

Multi funkcionális használat

Nem sportcélú használat esetén a Forbo Marmoleum Sport sport- linóleum burkolatok szinte minden – akár extrém – igénybevételt kibírnak: legyen szó akár utcai cipőben (tűsarkú cipőben is) történő használatról, cigaretta parázs/csikk által okozott sérülésről, vagy durva szennyeződésről. A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatoknak ez nem jelent problémát.

Mobil sporteszközök

A mai modern torna- és sportcsarnokokban egyre gyakoribb nagy súlyú berendezések (pl. mobil lelátók, mobil kosárlabda palánkok, stb.) használata, mely tárgyak egyéb sportburkolatokban (pl. pont-elasztikus PVC burkolatok) sérülést és kárt okozhatnak. A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatoknak az ilyen jellegű intenzív használat sem jelent problémát.

Rendkívüli tartósság

A linóleum anyag természetéből eredően garantálja, akár hosszú éveken át történő intenzív használat esetén is, a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok tökéletes megjelenését, szinte újkori állapotát.

3,2 mm anyagvastagság

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok ezzel az optimalizált 3,2 mm-es anyagvastagsággal kielégítik az EN 14904 és a DIN V 18032-2 sportszabványok - a termékre alkalmazható – előírásait, így ez a Forbo cég által ajánlott alkalmazandó termékvastagság. A 3,2 mm vastagság további alkalmazhatósági és felhasználási előnyei: kisebb súly = könnyebb kezelhetőség, alacsonyabb beruházási költség, a legkörnyezet-fenntarthatóbb megoldás

A design bajnoka

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok 9 db kellemes, márványos hatású kollekciószínben szállíthatók, melyek 100%-ban lefedik a sportlétesítményekben igényelt és alkalmazott színvilágot. Ezen túlmenően, kifejezetten a mai modern kor tervezői elvárásaihoz igazodva, további 4 db, ún. „beton-szín” is rendelkezésre áll.

83208
83208
83878
83878
83120
83120
83176
83176
83212
83212
83146
83146
83215
83215
83055
83055
83210
83210
83715
83715
83711
83711
83712
83712
83707
83707

 

sportburkolat alepitmenyek002sportburkolat alepitmenyek004

sportburkolat alepitmenyek003sportburkolat alepitmenyek001

ce2

Forbo sport-linóleum (Marmoleum Sport) burkolatok + HARO rugalmas sportburkolat alépítmények

forbo3

A Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok ideálisan kivitelezhetőek a HARO Sports cég HARO rugalmas sportburkolat alépítményeire. Az így létrehozott felület-elasztikus sportburkolat rendszerek sport karakterisztikai jellemzői, ütközési energia elnyelő képessége jóval meghaladja a hagyományos sportpadlók (pl. betonra ragasztott sport PVC vagy gumipadló, öntött PU burkolat stb.) ezen paramétereit, így a Forbo Marmoleum Sport sport-linóleum burkolatok + HARO rugalmas sportburkolat alépítmények

haro london 45 rugalmas sportburkolat alepitmeny
haro athens 15 rugalmas sportburkolat alepitmeny

 

alkalmazásával egy jóval biztonságosabb, a sérülések, húzódások, ízületi-, háti- és derékfájások stb. veszélyét szinte teljes egészében kiküszöbölő, professzionális sportburkolat hozható létre.

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s