Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

haro logo

haro rome veneer mobil sportburkolat

 

A HARO Sports cég HARO Rome Veneer mobil sportburkolat modellje felület-elasztikus sportburkolat, mely ideálisan alkalmazható többcélú torna- és sportcsarnokokban, jégcsarnokokban, rendezvényközpontokban, sportarénákban. A sportburkolat elemei speciális, szabadalmaztatott rögzítő rugókkal/tárcsákkal (melyek gyárilag vannak beszerelve az elemekbe) építhetők össze, mely rögzítési mód rendkívül rövid idő alatt történő felépítést és elbontást biztosít. Az időtényező minden esetben kiemelt fontosságú ezen létesítmények esetében.

A HARO Rome Veneer mobil sportburkolat modell teljes szerkezeti vastagsága csupán 39 mm, így nem csak az elemek mozgatása, össze- és szétszerelése könnyen és gyorsan végrehajtható, hanem a sportburkolat tárolási/raktározási helyszükséglete alig fele, harmada a más, hasonló rendeltetésű termékeknek. A lehető legkisebb tárolási/raktározási helyigény szintén minden esetben kiemelt fontosságú a fent említett létesítmények/felhasználók esetében.

mobil sportburkolat008

A Rome Veneer mobil sportburkolat modell gyárilag felvitt CPL felületkialakítású, mely egyrészt a megrendelő, a felhasználó vagy a létesítményt/sportrendezvényt támogató szponzor színvilágával azonos színű sportburkolat-felület kialakítást tesz lehetővé, másrészt rendkívüli kopásállóságot, a karcolásoknak való nagy ellenállást, hosszú élettartamot biztosít a sportburkolatnak, mindazonáltal, hogy a felület csúszás-ellenállási paramétere teljesíti az EN 14904 sportburkolat szabvány és a német DIN V 18032-2 2001 Április szabvány előírásait, és az rendkívül könnyen tisztán- és karbantartható, jelentős költségmegtakarítást eredményezve ezáltal a létesítmény üzemeltetőjének.

Ami az időtényezőt illeti: a HARO Rome Veneer mobil sportburkolatból egy 40x20 méter felületű sportpályát 6 fő csupán 4 óra alatt épít fel, míg a pálya elbontása még ennél is rövidebb időt igényel.

Mindezen fent említett termékjellemzők a HARO Rome Veneer mobil sportburkolat modellt kiválóan alkalmassá teszik futsal, kézilabda, röplabda, kerékpáros labdarúgás, görkorcsolya és egyéb sportágak versenyeinek lebonyolítására.

din2

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s