Europetrade.hu

További termékeink

 

Kültéri sportburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Rugalmas védő falburkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport linóleum burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sport PVC
burkolatok

→ Tovább olvasom

 

Sportpadló védőburkolatok

→ Tovább olvasom

haro logo

haro rome athletic mobil atletikai palyaburkolat

 

A HARO Sports cég HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat modell létrehozásához a világ két vezető sportburkolat gyártó cége egyesítette szakmai tudását, több, mit 50 éves sportpadló- burkolat gyártási tapasztalatát, a speciális atlétikai és a szintén egyedi mobil sportburkolatok gyártásának vezető technológiáját. A német BSW gyár készíti a HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat speciális, atlétikai szöges cipők használatához megfelelő futófelületét, míg a HARO Sports cég gyártja a mobil HARO Rome burkolat-rendszert.

mobil sportburkolat009

A HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat ideálisan alkalmazható többcélú torna- és sportcsarnokokban, jégcsarnokokban, rendezvényközpontokban, sportarénákban. A pályaburkolat elemei speciális, szabadalmaztatott rögzítő rugókkal/tárcsákkal (melyek gyárilag vannak beszerelve az elemekbe) építhetők össze, mely rögzítési mód rendkívül rövid idő (csupán néhány óra) alatt történő felépítést és – még annál is rövidebb idő alatti – pálya-elbontást biztosít. Az időtényező minden esetben kiemelt fontosságú ezen létesítmények esetében.

A HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat alkalmazható futópályák, startzónák, magas-, távol- és rúdugrás sportágak futósávjának kialakításához.

mobil sportburkolat010mobil sportburkolat011

A HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat modell teljes szerkezeti vastagsága csupán 37 mm, így nem csak az elemek mozgatása, össze- és szétszerelése könnyen és gyorsan végrehajtható, hanem a pályaburkolat tárolási/raktározási helyszükséglete minimális. A lehető legkisebb tárolási/raktározási helyigény szintén minden esetben kiemelt fontosságú a fent említett létesítmények/felhasználók esetében.

Mindezen fent említett termékjellemzők a HARO Rome Athletic mobil atlétikai pályaburkolat modellt kiválóan alkalmassá teszik atlétikai versenyek (akár prémium kategóriás díjversenyek is) lebonyolítására.

iso9001

t h e f l o o r i n g s o l u t i o n s